Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017Αμφιθέατρο OTEAcademy

Σοφία Πρωτονοταρίου

Founder, Truberries

Σοφία Πρωτονοταρίου
Σοφία Πρωτονοταρίου

Η Σοφία Πρωτονοταρίου είναι Μαθηματικός με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Στατιστική και πρόσθετη εκπαίδευση στη Συστημική Συμβουλευτική (Systematic Consultation and Leadership, Kensington Consultation Center London 2000-2001), στο Creative Intelligence και στο Creative Writing.

Από τα πρώτα βήματα της Ακαδημαϊκής της πορείας είχε επιλέξει την Έρευνα Αγοράς ως το ιδανικό επαγγελματικό πεδίο δράσης: σε αυτή την επιλογή την οδήγησε η αγάπη της για την Ανακάλυψη και τη συγκρότηση πληροφοριών σε αλήθειες που επιλύουν προβλήματα.

Μετά από 20ετή πορεία στο συγκεκριμένο χώρο, -όπου ως Αναλύτρια, Moderator, Director είχε την ευκαιρία να εργασθεί για μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες υπηρεσιών έρευνας αγοράς (Research International κλπ), η Σοφία Πρωτονοταρίου ίδρυσε το 2012 την Truberries (www.truberries.com). Η Truberries δημιουργήθηκε για να εξελίξει τις υπηρεσίες έρευνας αγοράς ενσωματώνοντας συμβουλευτική σε στρατηγικό planning, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

H Truberries είναι μέλος της E.SO.MA.R, συμμετέχει ενεργά στην M.R.M.W. (mobile marketing research & innovative technologies) και αναπτύσσει συνεχώς νέες ηλεκτρονικές πλατφόρμες, για τον εντοπισμό consumer insights από το digital & mobile περιβάλλον. Η Truberries μέσα σε 4 χρόνια έχει διεξάγει πολλά διεθνή projects –η εμπειρία της εταιρίας καλύπτει ήδη μελέτη καταναλωτών σε 40 χώρες (Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική). Με ένα φάσμα πρωτοποριακών εργαλείων τόσο σε Creative Intelligence όσο και σε Στρατηγική, Positioning & Rebranding, η Truberries σήμερα μελετά, αναλύει και καθοδηγεί νέες δράσεις ανάπτυξης για μάρκες και ομάδες που σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν την επόμενη μεγάλη επιτυχία τους άμεσα.

Η Σοφία Πρωτονοταρίου απολαμβάνει τη yoga και τις εκδρομές, ενώ στο digital ελεύθερο χρόνο της, μαθαίνει - μέσω mobile applications - Γερμανικά & web development.

Σύνοψη Παρουσίασης
Seize the Click, in e-basket experiences
#SeizetheClick

Πώς τα κυριότερα Digital Trends μέσα στο 2016 συσχετίζονται με τις τάσεις που επικρατούν στο e-commerce; Μέσα από 61 B2B interviews, -μία λεπτομερή Ποιοτική Έρευνα σε Business κοινά στην Ελλάδα για θέματα Digital Change-, η Truberries έχει μελετήσει το Digital Transformation από τη συσσωρευμένη γνώση των Business Leaders (Διαφημιζόμενοι, Διαφημιστές, Κανάλια) και παρουσιάζει ένα e-commerce χάρτη πλοήγησης: εφαρμόσιμο σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Τα παραπάνω συνοψίζονται σε 12 trends στο σημερινό digital περιβάλλον και μεταφράζονται σε τρόπους δράσης για καλύτερα e-commerce αποτελέσματα.

Ομιλητές

Matt Komorowski Ο Matt Komorowski είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες και την εφαρμογή της στρατηγικής της PayPal σε περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και η Ιρλανδία.
Ilya Kretov O Ilya Kretov ανέλαβε τα τρέχοντα καθήκοντά του τον Νοέμβριο του 2016, ενώ προηγούμενα, ασκούσε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Marketing, στη Ρωσία και την Αναπτυσσόμενη Ευρώπη, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό της eBay το 2013 ως Marketing Director.
Robin Phillips O Robin Phillips είναι ηγετικό στέλεχος σε θέματα Retail, Customer & Omnichannel Strategy και Transformational Change. Διαθέτει βαθιά γνώση του digital, έχοντας διατελέσει μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια σχετικών εταιρειών, ενώ παράλληλα έχει οδηγήσει με επιτυχία εταιρείες να επιτύχουν το «Omnichannel transformation», ενώ παράλληλα τις οδήγησε σε ανάπτυξη και κερδοφορία στις πιο ανταγωνιστικές αγορές του λιανεμπορίου.
Σοφία Αναδιώτου Η Σοφία Αναδιώτου είναι Head of EMEA Market στο Moosend, υπεύθυνη για την εδραίωση της Email Marketing πλατφόρμας στην Ελλάδα καθώς και για την επέκταση της υπηρεσίας στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει στέλεχος marketing και πωλήσεων Β2Β υπηρεσιών από το 2000, στον τομέα της τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Φώτης Αντωνόπουλος O Φώτης Αντωνόπουλος είναι Group eCommerce Director στο Fais Group of Companies, έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους στα Βαλκάνια, με αντιπροσωπείες γνωστών brands, όπως Puma, Indian Motorcycles, Princess Yachts, Burberry (Ρουμανία), κτλ.. Παράλληλα, συμμετέχει και σε άλλα eCommerce Projects, όπως το Adaplo.com, το Qrator.com, το Pricetracker.gr, κτλ.
Δημήτρης Αυλωνίτης Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές) και στο King's College London (master στη Διεθνή Ανάπτυξη). Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε για δύο χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, στον χώρο του consulting.
Άλεξ Καραγεώργης Ο Άλεξ είναι ο Chief Operations Officer του TDG Group, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους Digital Marketing στην Κεντρική, Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική. Το TDG Group προσφέρει digital υπηρεσίες σε διαφημιστές και εκδότες μέσω των τριών εταιρειών του: ThinkDigital, Forestview & Tailwind και απασχολεί περισσότερους από 120 digital marketing professionals.
Γιώργος Μοιρώτσος Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συν-Ιδρυτής της ContactPigeon, της βραβευμένης πλατφόρμας marketing automation για e-commerce. Παράλληλα, ασχολείται συστηματικά με την ανάπτυξη προϊόντων και τη συνεχή καινοτομία στον τομέα του marketing automation και των ecommerce analytics.
Γιώργος Μπουκίδης Ο Μπουκίδης Γιώργος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κι εργάζεται στον όμιλο Quest από το 2001. Έχει προϋπηρεσία σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως η Telestet και η Q-Telecom. Στην τελευταία αποτέλεσε στέλεχος μέχρι τον Οκτώβριο 2004, όταν και μεταπήδησε στην ACS S.A.
Σοφία Πρωτονοταρίου Η Σοφία Πρωτονοταρίου είναι Μαθηματικός με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Στατιστική και πρόσθετη εκπαίδευση στη Συστημική Συμβουλευτική (Systematic Consultation and Leadership, Kensington Consultation Center London 2000-2001), στο Creative Intelligence και στο Creative Writing.
Αναστάσιος Σπανίδης Ο Αναστάσιος Σπανίδης γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1982 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός ενώ έκανε το master του στην ψυχολογία πωλήσεων στο Metropolitan University of Leeds στο οποίο αποφοίτησε πρώτος στους 254 “with honors”.
Έλια Χάραρη Η Έλια Χάραρη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Marketing από το University College Dublin της Ιρλανδίας, όπου και εργάστηκε μετά τις σπουδές της. Έχει πολυετή πείρα στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Οργάνωσης Εκδηλώσεων και του Ψηφιακού Marketing, για το οποίο έλαβε το 2015 την πιστοποίηση DigiMa από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Χαιρετισμός Πάρης Κορωναίος Ασχολείται με τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου περισσότερο από μία δεκαετία και βρίσκεται πίσω από την υλοποίηση αρκετών projects, όπως των eVolution Awards (τα βραβεία για το ηλεκτρονικό εμπόριο), συνεδρίων και VIP Roundtables για το eCommerce, το ενημερωτικό eCommerceNews.gr, και πολλών ακόμα.
Χαιρετισμός Κώστας Μενεγάκης Ο Κώστας Μενεγάκης είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού με μεταπτυχιακό στα Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο Traian Vuia της Ρουμανίας, καθώς και κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Louisville (Kentucky, USA).
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR