Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017Αμφιθέατρο OTEAcademy

Matt Komorowski

General Manager, Northern & Central Europe, PayPal

Matt Komorowski
Matt Komorowski

Ο Matt Komorowski είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες και την εφαρμογή της στρατηγικής της PayPal σε περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και η Ιρλανδία. Ο Matt εστιάζει στις καινοτομίες στον τομέα των πληρωμών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις νέες αγοραστικές συμπεριφορές των καταναλωτών, καθώς επίσης στην αξιοποίηση των τεχνολογιών πληρωμών για την ενίσχυση του ηλεκτρονικού εμπορίου και βοηθώντας τις επιχειρήσεις να επεκταθούν τόσο τοπικά όσο και διεθνώς.

Προηγουμένως, εργαζόταν στην PayPal ως Head of Sales και μετέπειτα ως Managing Director για την περιφέρεια Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως σύμβουλος στη The Boston Consulting και σε διάφορες θέσεις στην Groupon. Ξεκίνησε την καριέρα του ως entrepreneur στον Καναδά, όπου υποστήριζε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις marketing πρωτοβουλίες τους.

Ως απόφοιτος του Rotman School of Commerce του University of Toronto, κατέχει πτυχίο σε Commerce and Finance.

Σύνοψη Παρουσίασης
How do online payments help businesses expand?

O Matt Komorowski θα μιλήσει για τις τελευταίες τάσεις στο e-commerce και τις online πληρωμές, από τη σκοπιά τόσο της διεθνούς όσο και της ελληνικής αγοράς. Επίσης, θα αποκαλύψει insights της PayPal για τις συνήθειες των καταναλωτών, για όσα καθοδηγούν την αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και για όσα αποτελούν εμπόδια, και θα μοιραστεί με το κοινό επιχειρηματικές ιστορίες από e-tailers στην Ελλάδα, οι οποίοι αναπτύσσουν επιτυχώς τις δραστηριότητές τους, με τη συνδρομή των online πληρωμών. Επιπλέον, θα καλύψει το θέμα του cross-border trade, «φωτίζοντας» τη θέση της Ελλάδας και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης σε αυτόν τον τομέα.

Ομιλητές

Matt Komorowski Ο Matt Komorowski είναι υπεύθυνος για τις δραστηριότητες και την εφαρμογή της στρατηγικής της PayPal σε περισσότερες από 30 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ολλανδία, το Λουξεμβούργο, το Βέλγιο, οι Σκανδιναβικές χώρες, η Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και η Ιρλανδία.
Ilya Kretov O Ilya Kretov ανέλαβε τα τρέχοντα καθήκοντά του τον Νοέμβριο του 2016, ενώ προηγούμενα, ασκούσε καθήκοντα Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Marketing, στη Ρωσία και την Αναπτυσσόμενη Ευρώπη, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό της eBay το 2013 ως Marketing Director.
Robin Phillips O Robin Phillips είναι ηγετικό στέλεχος σε θέματα Retail, Customer & Omnichannel Strategy και Transformational Change. Διαθέτει βαθιά γνώση του digital, έχοντας διατελέσει μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια σχετικών εταιρειών, ενώ παράλληλα έχει οδηγήσει με επιτυχία εταιρείες να επιτύχουν το «Omnichannel transformation», ενώ παράλληλα τις οδήγησε σε ανάπτυξη και κερδοφορία στις πιο ανταγωνιστικές αγορές του λιανεμπορίου.
Σοφία Αναδιώτου Η Σοφία Αναδιώτου είναι Head of EMEA Market στο Moosend, υπεύθυνη για την εδραίωση της Email Marketing πλατφόρμας στην Ελλάδα καθώς και για την επέκταση της υπηρεσίας στο εξωτερικό. Έχει διατελέσει στέλεχος marketing και πωλήσεων Β2Β υπηρεσιών από το 2000, στον τομέα της τεχνολογίας, πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.
Φώτης Αντωνόπουλος O Φώτης Αντωνόπουλος είναι Group eCommerce Director στο Fais Group of Companies, έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους στα Βαλκάνια, με αντιπροσωπείες γνωστών brands, όπως Puma, Indian Motorcycles, Princess Yachts, Burberry (Ρουμανία), κτλ.. Παράλληλα, συμμετέχει και σε άλλα eCommerce Projects, όπως το Adaplo.com, το Qrator.com, το Pricetracker.gr, κτλ.
Δημήτρης Αυλωνίτης Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές) και στο King's College London (master στη Διεθνή Ανάπτυξη). Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων εργάστηκε για δύο χρόνια στον ιδιωτικό τομέα, στον χώρο του consulting.
Άλεξ Καραγεώργης Ο Άλεξ είναι ο Chief Operations Officer του TDG Group, ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους Digital Marketing στην Κεντρική, Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και Αφρική. Το TDG Group προσφέρει digital υπηρεσίες σε διαφημιστές και εκδότες μέσω των τριών εταιρειών του: ThinkDigital, Forestview & Tailwind και απασχολεί περισσότερους από 120 digital marketing professionals.
Γιώργος Μοιρώτσος Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και συν-Ιδρυτής της ContactPigeon, της βραβευμένης πλατφόρμας marketing automation για e-commerce. Παράλληλα, ασχολείται συστηματικά με την ανάπτυξη προϊόντων και τη συνεχή καινοτομία στον τομέα του marketing automation και των ecommerce analytics.
Γιώργος Μπουκίδης Ο Μπουκίδης Γιώργος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κι εργάζεται στον όμιλο Quest από το 2001. Έχει προϋπηρεσία σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών, όπως η Telestet και η Q-Telecom. Στην τελευταία αποτέλεσε στέλεχος μέχρι τον Οκτώβριο 2004, όταν και μεταπήδησε στην ACS S.A.
Σοφία Πρωτονοταρίου Η Σοφία Πρωτονοταρίου είναι Μαθηματικός με Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Στατιστική και πρόσθετη εκπαίδευση στη Συστημική Συμβουλευτική (Systematic Consultation and Leadership, Kensington Consultation Center London 2000-2001), στο Creative Intelligence και στο Creative Writing.
Αναστάσιος Σπανίδης Ο Αναστάσιος Σπανίδης γεννήθηκε στις 29 Μαΐου 1982 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός ενώ έκανε το master του στην ψυχολογία πωλήσεων στο Metropolitan University of Leeds στο οποίο αποφοίτησε πρώτος στους 254 “with honors”.
Έλια Χάραρη Η Έλια Χάραρη σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Μάρκετινγκ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στο Marketing από το University College Dublin της Ιρλανδίας, όπου και εργάστηκε μετά τις σπουδές της. Έχει πολυετή πείρα στο χώρο της Εταιρικής Επικοινωνίας, των Δημοσίων Σχέσεων, της Οργάνωσης Εκδηλώσεων και του Ψηφιακού Marketing, για το οποίο έλαβε το 2015 την πιστοποίηση DigiMa από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Χαιρετισμός Πάρης Κορωναίος Ασχολείται με τον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου περισσότερο από μία δεκαετία και βρίσκεται πίσω από την υλοποίηση αρκετών projects, όπως των eVolution Awards (τα βραβεία για το ηλεκτρονικό εμπόριο), συνεδρίων και VIP Roundtables για το eCommerce, το ενημερωτικό eCommerceNews.gr, και πολλών ακόμα.
Χαιρετισμός Κώστας Μενεγάκης Ο Κώστας Μενεγάκης είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού με μεταπτυχιακό στα Συστήματα Αυτόματου Ελέγχου και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών από το Πολυτεχνείο Traian Vuia της Ρουμανίας, καθώς και κάτοχος MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το University of Louisville (Kentucky, USA).
  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
ACS
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ CATERING
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR